top of page
Soffa2.png
Blad_rosa.png

LISA WAGERMARK

Varmt välkommen till Åhus fotvård! Vad kul att du hittat hit!

Jag heter Lisa Wagermark och är utbildad fotterapeut i medicinsk fotvård. Hos mig är alla fötter välkomna. Ju mer att göra på din fot, desto roligare, tycker jag.


Att möta människor och att göra skillnad är det bästa jag vet. Jag vill att alla ska känna sig lyssnade på, sedda och bli omhändertagna på bästa sätt. Jag har arbetat som kurator i 20 års tid och älskar att ge service och möta människor utifrån de behov som
finns. Jag vill att en behandling hos mig ska upplevas lyxig, ge energi och vara något man längtar efter att få göra om.

Till mig kommer kunder som både tycker att det är härligt att prata under en behandling men också många som bara vill ha en lugn, avkopplande stund, tyst i egna tankar eller med en härlig tidning och varm dryck.

Välkommen till en stunds njutning, jag lovar att ta hand om dig på bästa sätt.

Lisa

Lisa5.png

“Bästa stället du kan tänka dig! Lisa är supertrevlig, omtänksam och proffsigt kunnig. Hon ger kunden en stund som är något alldeles extra på alla de vis. Det finns ingenstans jag hellre går än till henne när fötterna behöver fixas eller brynen färgas. Rekommenderas verkligen!” 

Glada kunder

—  Malena

bottom of page