top of page
Blad_rosa.png

FOTVÅRD

Medicinsk fotvård med härlig fot och underbensmassage

Behandlingen inleds med ett uppmjukande fotbad. Nagelklippning samt slipning/polering av nagelplatta ingår. Du får hjälp med problemområden så som liktorn, vårtor, förhårdnader, hudsprickor, hud- och nagelsvamp. Behandlingen avslutas med en mycket uppskattad, härlig och avkopplande fot och underbensmassage.

Medicinsk Fotvård

Behandlingen inleds med ett uppmjukande fotbad. Nagelklippning samt slipning/polering av nagelplatta ingår. Du får hjälp med problemområden så som liktorn, vårtor, förhårdnader, hudsprickor, hud- och nagelsvamp. Behandlingen avslutas med att fötterna smörjs med en fotkräm anpassad efter dina fötters behov.

Klassisk Fotvård

Behandlingen inleds med ett uppmjukande fotbad. Tånaglar klipps. Nagelplatta och nagelband poleras. Fötter filas och förhårdnader tas bort. Behandlingen avslutas med en skön och avkopplande fotmassage samt nagellackning om så önskas. Behandlingen godtas som friskvård och kan med fördel bekostas med ditt friskvårdsbidrag.

Delbehandling Medicinsk Fotvård

Om du endast behöver hjälp med ett specifikt bekymmer, så som tex en vårta, liktorn, nageltrång, hud/nagelsvamp kan du välja denna behandling. Behandlingen koncentreras till ditt specifika bekymmer. Vid behov får du tips om hur du kan fortsätta behandlingen hemma.

Fotmassage

Efter ett härligt fotbad får du en mycket behaglig, välgörande och avkopplande fot och underbensmassage med anpassad kräm eller olja.

Lackning av tånaglar

Gelcolour tånaglar

Unna dig lackade tånaglar med gelcolour som håller extra länge! Lacket härdar i olikalager under UV-lampa och får, förutom lång hållbarhet, en fin yta och lyster.

Lyxbehandling

Unna dig lite vardagslyx eller varför inte ge bort till en kär vän. Denna härliga behandling inleds med ett uppmjukande fotbad. Dina fötter peelas och får en mjukgörande, härlig inpackning med varma handdukar. Tånaglar klipps och nagelplatta och nagelband poleras. Fötter filas och förhårdnader tas bort. Behandlingen avslutas med en härligt skön och avkopplande fotmassage samt nagellackning om så önskas. Vill du hellre ha en längre fotmassage istället för nagellackning går det naturligtvis lika bra.

Blad_green.png

FRANSAR & BRYN

Färg, plock och skulptering av ögonbryn 

   
Färgning av ögonfransar  

 
Färg, plock och skulptering av ögonbryn samt färgning av ögonfransar  

 
Fransförlängning

Kontakta salongen för mer info.

Hembesök 

Kontakta salongen för mer info

Stödjande samtal

Jag är utbildad socionom och har arbetat inom yrket i 20 års tid. Jag har mångårig erfarenhet som kurator inom olika verksamheter. Välkommen att boka tid för ett stödsamtal.

Medicinsk laser

Kontakta salongen för mer info.

bottom of page