top of page
Blad_rosa.png

FOTVÅRD

Medicinsk Fotvård

Behandlingen inleds med ett uppmjukande fotbad. Nagelklippning samt slipning/polering av nagelplatta ingår. Du får hjälp med problemområden så som liktorn, vårtor, förhårdnader, hudsprickor, hud- och nagelsvamp. Behandlingen avslutas med en skön fotmassage.

 

Friskvårdsfotvård
Behandlingen inleds med ett uppmjukande fotbad. Tånaglar klipps. Nagelplatta och nagelband poleras. Fötter filas och förhårdnader tas bort. Behandlingen avslutas med en skön och avkopplande fotmassage. Behandlingen godtas som friskvård och kan med fördel bekostas med ditt friskvårdsbidrag.

 

Lyxbehandling
Unna dig lite vardagslyx eller varför inte ge bort till en kär vän. Denna härliga behandling inleds med ett uppmjukande fotbad. Dina fötter peelas och får en mjukgörande, härlig inpackning. Tånaglar klipps och nagelplatta och nagelband poleras. Fötter filas och förhårdnader tas bort. Behandlingen avslutas med en härligt skön och avkopplande fotmassage samt nagellackning om så önskas. Vill du hellre ha en längre fotmassage istället för nagellackning går det naturligtvis lika bra.

 

Delbehandling Medicinsk Fotvård
Om du endast behöver hjälp med ett specifikt bekymmer, så som tex en vårta, liktorn, nageltrång, hud/nagelsvamp kan du välja denna behandling. Behandlingen koncentreras till ditt specifika bekymmer. Vid behov får du tips om hur du kan fortsätta behandlingen hemma.

 

Klippning, behandling och slipning av tånaglar

Denna behandling passar dig som enbart vill ha hjälp med tånaglarna, och inte behöver någon annan hjälp med din fot.
Jag hjälper dig klippa, rengöra och slipa dina tånaglar så de får en så fin form, tjocklek och struktur som möjligt.

 

Fotmassage

Efter ett härligt fotbad får du en mycket behaglig, välgörande och avkopplande fot och underbensmassage med anpassad kräm eller olja.

 

Lackning av tånaglar

 

Lackning av tånaglar gelcolour

bottom of page